CSF’18 PROGRAM

16/08-2018

Så nåede vi til dagen, hvor vi er klar med Jubilæums programmet, til tiende udgave af Copenhagen Songwriters Festival.
Glæd dig til at opleve et overflødighedshorn af dygtige sangskrivere, der vil servere “Homegrown” sange og melodier for jer! Copenhagen Songwriters Festival afholdes på Onkel Dannys Plads​ Råhuset​ og Forsamlingshuset, fra 29 august – 2 september.

 

Her får du det fulde Jubilæums line-up:
Line Bøgh​, Kirsty McGee (UK), Robb Murphy​ (IRL), Grace Petrie​ (UK), Lindsey Saunders (US)Kenneth Thordal & så videre, Tobias Trier​ Trio.

 

CSF’18 Jubilee Collaboration: Helle Hansen​ // Andy Fite​(US) // Benjamin Aggerbæk​

 

Anelogi​, Asthmatic Harp​, Julie AvaldorffFrederikke Bohr​, Alexia Chambi​, Nora Dalum​, Frederik Damhus & the Great OutdoorsMads Fisker​, Female Forest, Nicolai Funch (S)Galsterei​, GraablaaDaniel Haselwanter (A), Hængemulen​, Simon H. Hansen​, Linus Jackson (S), LYFrida Jacobi​, Dear Joy (UK)August Kann (NO) , leWis​(B), Lilac’s Daughter​(UK)Michael Barcelona And The World​, Justine & Mathæus, R.NOOR​, Martin Praetorius​(D)Carmina Reyes (D)Johan SeverinJacob Speake​, Anna Sne​, The Hail Music Committee​, Til Hest i Hundene​, Views of Martha​, Zika​(GL)Malou Zing​, Tine Vingaard​

 

Outstanding Newcomers: Barbara MirandaLærke Desholm Wegeberg + Carolina Abeledo

 

Vi er mega stolte over Jubilæums line-up’et og glæder os helt vildt til at se jer.

I får mulighed for at opleve et væld af genrer – pop, rock, jazz, country, folk, americana – altsammen “Homegrown” serveret af gartneren selv! Spilleplaner vil poppe op i de kommende dage, for de enkelte scener.

 

Her kan du sikre dig en billet, der er både Festivalpas og dagsbilletter:
https://billetto.dk/da/e/copenhagen-songwriters-festival-2018-billetter-294743

 

Vi ses til festival 29. august – 2. september!