The Outstanding Newcomer – Waterfall Guitar Award

18/07-2018

Vi håber i nyder sommervarmen derude? Her får i lidt nyt fra os!

Copenhagen Songwriters Festival har for tiende gang udvalgt ”The Outstanding Newcomer” og for fjerde gang følger Tokai Waterfall Guitar med som en del af udmærkelsen. Tokai guitaren er sponsoreret af Woodsound​. I år er det den unge sangskriver Barbara Miranda​ der modtager vandreguitaren og skal skrive sange på den, i det kommende år.

Barbara Miranda tager udgangspunkt i den klassiske singer-songwriter stil, og krydrer den med poppede omkvæd og elektroniske elementer. Den akustiske guitar i samspil med diverse pads og synthesisere, og der er fuld kontrol over lyrikken og det tilsammen giver den helt igennem unikke lyd, som er Barbara Miranda.

 
Barbara Miranda har drømme og siger: ”Mit mål er at skrive med kunstnere fra hele verden – og hjælpe med at fortælle omverdenen hvad vi musikere har på hjerte. Jeg skriver selv om alt fra menneskets natur, filosofi, universet til sociale uligheder.
 

Hun er netop vendt hjem fra en intensiv sangskriver tur til Los Angeles og blev efterfølgende opmærksom på CSF, gennem hendes deltagelse på et showcase arrangement gennem ORA – Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere​.
 
Den 29. august modtager Barbara Miranda Tokai Waterfall Guitar – hvor hun også optræder med hendes overbevisende sange til åbningsfesten i Råhuset​.
Tag en lytter her til nummeret “Grow Up” og glæd jer til at høre Barbara live til åbningen.
 
Tidligere modtagere af udmærkelsen er blandt andre: Lærke Desholm Wegeberg​ (2017), Lilly Reimer​ (2016), Malika Sia Graff​ (2015).


 
ENGLISH:

2018 CSF Outstanding Newcomer Award Recipient Barbara Miranda:
 
“My goal is to write with artists from all over the world and help them tell the world what is on their mind. For myself, I hope to have write and release great songs concerning everything from human nature, philosophy and the universe to social inequality.”
 
The Danish artist has been doing just that, having recently returned from an intensive co-writing trip to Los Angeles. Barbara first came to the attention of CSF through her participation on a showcase event sponsored by ORA – Organisationen Af Rytmiske Amatørmusikere.

 
Barbara will receive the Woodsound sponsored Tokai ‘Waterfall’ guitar, as well as perform some of her compelling songs, on the August 28th opening night festival concert at Raahuset.
 
https://www.facebook.com/barbaramirandamusic/